En hjärtlig bild på hela plutonen, tagen under dagens REMI-vård.

REMI-vård och hemlängtan

Den reorganiserade materialinlämningen, REMI, har påbörjats. All materiel skall vårdas, inventeras och lämnas tillbaka till HM Konungen. All materiel innebär allt från vapen och fordon till bestick och skosnören. Det är ett till synas oändligt arbete som tar mycket viktig tid från volleyboll och solning. Men det är bara att gilla läget, och eftersom vi har haft bra koll på utrustningen tidigare går slutvården smidigt och vi har nu bara smådetaljer kvar att putsa på.

Vi har en vecka kvar av vår mission. Tankarna på livet efter hemkomst finns numer ständigt med oss och vi känner oss färdiga här nere, klara att lämna över, redo att komma hem. Det skall bli skönt att sätta punkt och fasas in i de civila rutinerna igen.

Innan vi kan förflytta fokus från insatsområdet och slappna av har vi en viktig överlämning att ro i hamn. Vi arbetar med rapportskrivningar och samlade dokument med erfarenheter som förhoppningsvis skall vara lätta att ta till sig för våra efterträdare.

Nu håller vi fanan högt och behåller fokus ända fram till medaljceremonin vid Armémuseum - först då slutar missionen.

 

Kommentarer

  • 2010-05-20 skrev Björn L

    Ni är hjärtligt välkomna hem till Sverige, saknar rapporter på vilka andra träningsaktiviteter (förutom volleyboll och solning) man kan utföra på campen, går det att tex att löpträna inne på området?

  • 2010-05-26 skrev Malin Larsson

    Vilka fina killar! Uppställda i hjärtformation och med solsken i blick. En smått fantastisk bild må jag säga. Snart fortsätter äventyret för er på hemmaplan, smått fantastiskt det också. Njut av sista dagarna med gänget!

    Och hjärtligt välkomna hem! (Äntligen!)

blog comments powered by Disqus